Over Esther

Esther Voetée (1970)

Mijn passie voor het beroep van (hypno)therapeut en coach, is ontstaan doordat ik zelf heb ervaren hoe effectief hypnotherapie is.

Omdat mijn leven niet altijd even makkelijk is geweest, weet ik wat het is om te moeten vechten om je hoofd boven water te houden. Daar heb ik dan ook onbewust verschillende overlevingsmechanismen voor ingezet. Dit ging mij later behoorlijk beperken in mijn leven en ik ben op zoek gegaan naar hulp. Na een heel traject door te hebben gelopen in de reguliere hulpverlening, kwam ik uit eindelijk terecht bij een hypnotherapeut.

Ik was met een aantal sessies echt van mijn problemen af. Dit maakte mij heel enthousiast en ik wilde hier meer van weten. Zo ben ik mij jaren geleden gaan inlezen in de materie van ons brein, het bewuste en onbewuste deel. Mijn kennis en ervaring ben ik gaan uitbreiden met vakgerichte opleidingen, cursussen en trainingen. Ik blijf ook altijd zoeken naar meer kennis en verrijking, zodat ik mijn cliënten het beste kan helpen.

Mijn specialisme ligt op het gebied van eetproblemen, omdat ik zelf veel ervaring rond dit thema heb gehad. Daardoor kan ik mij goed inleven in deze problematiek. Lees hier mijn verhaal.

Als therapeut en als persoon ben ik warm, betrokken, soms direct en heb de nodige humor. Zo nu en dan kan ik je ook een spiegel voorhouden. Ik neem alle tijd om naar je te luisteren, ik ben er helemaal voor jou. Verder kan ik zeggen dat ik heel optimistisch in het leven sta. Ik ben altijd bezig met bewustwording, hou enorm van de natuur en maak een hoop lol met mijn partner Arjan, mijn dochter Vaila en mijn kleine hond Shanti.

Opleidingen van Esther

Ik heb de tweejarige opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut en driejarige hbo-opleiding tot Energetisch Hypnoherapeut afgerond. Deze opleiding is geaccrediteerd door het KTNO en voldoet aan de accreditatienormen van BATC, VIV en LVNG. Ook heb ik een erkende EMDR training gevolgd, geaccrediteerd door KTNO, BATC, LVNG, NVST en VHEN.

Daarnaast heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van hypnotherapie, virtuele maagband, stoppen met roken, SoulKey®Therapy en meer. Deze kennis hou ik door middel van trainingen en masterclasses up-to-date.