Energetische therapie / Illumination

Een combinatie van Hypnotherapie, de BUR-methode en de Energetische loslaat-technieken vanuit het inca sjamanisme zorgt ervoor dat we je probleem bij de kern aanpakken en volledig kunnen transformeren. 

Ken je dat, dat je maar met dat gevoel van onrust, angst, onzekerheid, verdriet, boosheid of andere gevoelens blijft lopen en je weet maar niet waar dat vandaan komt en hoe je er van af moet komen. Het beïnvloed je in je dagelijks leven, in je relaties, in je werk. Je voelt je onzeker, je stelt uit, je vermijdt confrontaties, je wilt alleen maar presteren, je moet je maar bewijzen, relaties mislukken of een burn out ligt op de loer. Dan nog niet te spreken van de strategieën die je hebt ingezet om die nare gevoelens maar niet te voelen, zoals veel of niets eten, roken, drinken, gokken of drugs gebruiken. Je hebt alles al geprobeerd en je bent het zat en wilt het graag anders. Dan kan ik je helpen om te transformeren, naar de kracht in jezelf. 

EEN PROBLEEM IS NIET IETS WAT JE HEBT MAAR IETS WAT JE DOET

Als je een probleem ervaart is dat niet iets wat je hebt of dat het komt door een ander. Het is iets wat je doet. En wij gaan samen op zoek via de BUR methode naar datgene wat je doet, wat je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan emoties en gevoelens. Wanneer dat allemaal duidelijk voor je is, gaan we de onderliggende gevoelslagen transformeren via een hypnose sessie of een illuminationsessie of een combinatie van beide.

BUR METHODE: WAT IS NU PRECIES JOUW PROBLEEM?

De BUR methode, heeft als uitgangspunt dat mensen in staat zijn tot volledige transformatie om zo van hun problemen af te komen en daarmee hun denken, handelen en uiteindelijk hun persoonlijkheid positief te veranderen om zo in vrijheid te kunnen gaan leven. De BUR- methode is een bewustwordingsproces wat je ervaart in jezelf door vragen die ik je stel. Je krijgt inzicht in je daadwerkelijke probleem, je herkent het op basis van gevoel en je snapt waar het vandaan komt, meestal vanuit je jeugd. Daarnaast neem je hier de volle verantwoording voor en je bent er klaar voor om de onderliggende emotionele gevoelslagen volledig te transformeren door hypnose of een illumination, een energetische loslaat-techniek vanuit het sjamanisme.

SJAMANISME

Wanneer sjamanisme toegepast wordt in therapieën, werken we met energetische behandeltechnieken. Illumination, extractions, Soul retrieval, Soul destiny journeys.  Deze bijzondere energy medicine technieken maken het mogelijk om diepe pijnen, toxische belasting, zware emotionele gevoelslagen volledig te kunnen transformeren naar kracht. 

Het is het vermogen om vanuit een verruimd bewustzijn buiten tijd en ruimte te kunnen reizen voor en met de client om zo verborgen pijnen te transformeren en weer ruimte te creëren om nieuwe krachten te omarmen, of in de optiek van het sjamanisme om verloren zielsdelen te integreren. 

Het sjamanisme geeft op een wonderlijke wijze antwoorden en helingen op de diepste verlangen van de mens, op pijnen die mensen omschrijven als zielspijnen of heftige emoties die zich maar niet op te lijken lossen. Sjamanisme in therapie opent de weg naar de zielsbestemming, oftewel geeft inzichten in wie je in het diepste wezen bent en welke transformaties je weer volledig op je jouw zielsmissie, jouw pad kunnen brengen.

HOE GAAT EEN ILLUMINATIONSESSIE IN ZIJN WERK

Ter voorbereiding op de sessie krijg je een anamneseformulier opgestuurd via de mail. Deze vul je in en stuur je terug.

De sessie begint met een gesprek volgens de BUR methode. Hier gaan we je probleem verkennen en krijg je inzicht in je werkelijke probleem: diepere gevoelslagen, en gevoelslagen die de drijfveer zijn van je overtuigingen, je actie, je handelen en je patronen die je ervaart in je relatie, je privé of werk, die je al een tijdje met je meeneemt en strategieën die je hebt ingezet om die gevoelens maar niet te voelen. 

Als dit duidelijk voor je is en het gevoel wat daaronder ligt is voelbaar en je bent er klaar voor om dit helemaal los te laten, zetten we daar je intentie op en volgt de illuminatie sessie. 

Tijdens deze intensieve sessie gaan we aan de gang met het loslaten van dit gevoel via o.a. ademhaling. Het is een vorm van heling waarbij het lichaam in regressie gaat. Op dat moment ga je dit gevoel wat je daar voelt ook echt helemaal loslaten waarna er ruimte ontstaat voor een mooi nieuw gevoel. 

Dan wordt er uitgelegd wat een gevolg zou kunnen zijn. Dat er andere lagen omhoog kunnen komen of dat er na deze sessie zoveel ruimte in je is dat er nu doorgepakt kan worden met een sessie waarbij ik met ga je werken aan nieuwe krachten in jou wat je aanstuurt om anders te gaan handelen naar wat je werkelijk wilt in je leven.

Wil je meer informatie neem gerust contact met mij op. Als je wilt kun je ook langskomen voor een gratis kennismakingsgesprek, waar ik je meer kan uitleggen hoe het in zijn werk gaat.

Geplaatst in Weblog Esther Voetée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*