Stoppen met roken

Wist je dat een rookverslaving slecht 10% écht verslaving is en 90% aangeleerd gedrag? Waarom rook je eigenlijk, wat levert roken jou op? Dat weet je waarschijnlijk niet precies, de wortels van je verslaving zitten in je onderbewustzijn. Hypnose kan helpen om het aangeleerde patroon op te sporen en te veranderen.

In één sessie help ik jou een niet-roker te worden. Je vult eerst een vragenlijst in, daarna volgt een voorgesprek en je therapeutische sessie van 2,5 uur. In deze sessie worden er in hypnose gedragsveranderingen aangebracht en je zal daarna geen behoefte meer hebben aan een sigaret. Ook zal je geen kilo’s gaan aankomen maar gewoon rond je eigen gewicht blijven. Soms is het nodig om dieper te kijken naar de wortel van de verslaving. Daarnaast geef ik je een mp3, die je ondersteunt om een niet-roker te zijn. Het slagingspercentage ligt op 85%.

Geplaatst in Weblog Esther Voetée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*