Effectief afslanken door de Virtuele maagband met ondersteuning van Nutrifii producten

Je kunt ook kiezen voor een combinatie van het Virtuele Maagband programma en de producten van Nutrifii. Dit ondersteunt én versnelt dat het proces van gezond en verantwoord gewicht verliezen. Het stimuleert gezonde voedingsgewoonte. Dit programma gaat niet alleen over het verliezen van gewicht. Het gaat ook over het handhaven van een gezonde en bewuste levensstijl. Doordat er tijdens dit programma gewerkt wordt aan de oorzaken van overgewicht, zorgt dat voor een gezond en blijvend resultaat. Hierdoor val je niet terug in het oude patroon.

Welke keuzes maak jij?

Tijdens het proces naar verandering in je eet- en leefstijl is het ook belangrijk om te kijken naar welke keuzes je maakt in je voedingspatroon. Maak jij gezonde keuzes? Welke producten kies jij? Weet jij eigenlijk wat gezond is en waar jij je lichaam het beste mee kan voeden om er voor te zorgen dat al systemen zoals bijvoorbeeld je vetverbranding, je metabolisme en spijsvertering optimaal functioneren, zodat jij op een verantwoorde wijze kan afvallen? 

Samen met Arjan Stoffers, orthomoleculair voedingsdeskundige maken wij voor jou een op maat gemaakt programma. Arjan geeft jou een persoonlijk voedingsadvies tijdens dit virtuele maagband programma wat je meteen integreert in je dagelijks leven zo nodig met ondersteuning van de hypnose.

Lees hieronder welke producten er heel mooi aansluiten tijdens het virtuele maagbandprogramma.

Hoogwaardige kwaliteit en 100% natuurlijk

De producten van Nutrifii zijn van hoogwaardige kwaliteit. 100% natuurlijk en vrij van gifstoffen. Dit unieke en exclusieve merk is gecertificeerd en beschermd door patenten. Het belangrijkste wat wordt gegarandeerd is dat alle producten de ingrediënten bevatten, die op het etiket vermeld staan. Dit is ook van toepassing op de hoeveelheden. Nutrifii producten bevatten de beste ingrediënten die verkrijgbaar zijn. Deze ingrediënten zijn in de meest optimale en uitgebalanceerde verhoudingen aanwezig. Dit zorgt voor een hoge opname van de voedingsstoffen op celniveau, waardoor ze ECHT werken. Hierdoor zal je tijdens het virtuele maagband programma ondersteuning ervaren bij het gewichtverlies. en je vitaal en energiek voelen. Lees hieronder de werking van de producten.

Slenderiix

Slenderiix druppels in combinatie met het Xceler8 supplement helpt gewicht te verliezen. De ingrediënten, 0.a. L-theanine, L-glutamine, fructo-oligosacchariden van de Slenderiix druppels zijn ontworpen om je verzadigingsgevoel te verhogen, de opname van koolhydraten te vertragen, de stofwisseling te stimuleren en jouw eetlust te beheersen. Ze hebben een positief effect op de hormonen die geassocieerd worden met gevoelens van honger en trek. De ingrediënten van Xceler8 leveren een mix van belangrijke aminozuren en adoptogene kruiden die speciaal zijn ontworpen om stress te verminderen en het gevoel van rust te bevorderen. Deze combinatie zorgt er voor dat je vetreserves worden aangesproken, met name op plekken die je normaal gesproken niet weg krijgt, zoals hardnekkig buik- en dijenvet.

PureNourish

PureNourish is ontwikkeld voor een voedzaam en makkelijk verteerbaar ontbijt of een gezond tussendoortje. Elk portie combineert hoogwaardige eiwitten o.a uit erwten, cranberry en amandelen, natuurlijke enzymen, vezels, belangrijke vitamine en mineralen. PureNourish bevat AdvantaFiber, een natuurlijk oplosbaar vezel dat spijsverteringsvriendelijk probiotica, prebiotica en microflora bevat om de natuurlijke gezondheid van jouw darmen te ondersteunen. Eiwitten ondersteunen een goede spiergroei, een goede hartfunctie en geven na de maaltijd een voldaan gevoel.

Restoriix

Restoriix is dé oplossing om gifstoffen uit het lichaam te krijgen, Bij gewichtsverlies komen in vet opgeslagen gifstoffen vrij in het lichaam. De ingrediënten zoals o.a. Zeoliet, Chlorella en actieve koolstof van Wilgenschors zorgen voor het verwijderen van vrije radicalen en andere ongewenste gifstoffen uit jouw lichaam. Dit gebeurt op celniveau. Ook werkt het vochtafdrijvend, brengt het immuunsysteem in balans, helpt bij het handhaven van een gezond cholesterol en bloedsuikergehalte en optimaliseert jouw PH balans.

Vináli

Vináli bevat een speciale melange van druivenpit extract, vitamine C en bioflavonoïden die de krachtige antioxydanten versterken, die het immuunsysteem en de cellulaire gezondheid verbeteren. Het zorgt ook voor het verbeteren van de huidelasticiteit, zodat overtollig huid bij gewichtsverlies gemakkelijk zijn weg terug vindt. Ook biedt het bescherming tegen vrije radicalen die het verouderingsproces tegen gaat.

Moa

Bij gewichtsverlies is het extra belangrijk om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Hierdoor zorg je dat je lichaamsfuncties, zoals je vetverbranding, stofwisseling, spijsvertering e.d. goed kunnen functioneren. Moa bestaat uit 34 krachtige ingrediënten, o.a. Bergamot, Aloë Vera, Mangosteen, Maitake en Shitake (paddestoelen). Deze ingrediënten bevorderen een gezonde celfunctie, wat zich uit in een hogere weerstand, een mooiere huid, haar en nagels.

Wij adviseren jou graag wat het beste bij jou aansluit.

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakings- en advies gesprek. Contact  

Geplaatst in Weblog Esther Voetée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*