Zielenreis

Wat is de bedoeling van mijn leven? Wat doe ik hier op deze aarde? Wie ben ik nou werkelijk?
Wat is mijn taak/missie in mijn leven, wat mij uniek maakt? Waarom ben ik in deze gezinssituatie geboren?

Heb jij specifieke levensvraag of een andere hulpvraag, een zielenreis geeft jou de diepere betekenis van het leven.

ZielenreisZielenreis en hypnose

Een zielenreis is op basis van hypnotherapie.
Je wordt in hypnose gebracht, wat een natuurlijke staat van diepe ontspanning is. Je zal dan een sterke focus krijgen op je innerlijke belevingswereld en je zal contact maken met je onbewuste.
Vanuit daar word je mee genomen op reis terug in de tijd, door speciale hypnotherapeutische technieken, naar andere dimensies, naar de dimensie waar jouw ziel vandaan komt en huist. In deze dimensies kun je antwoorden krijgen op die levensvragen, via symbolen en vanuit de ervaringen van je ziel.

Deze reis helpt je om waarheden over jezelf, het leven en je ziel te ontdekken.

Iedereen is in staat dit te ervaren. Ook wanneer je nog nooit iets op spiritueel of ziel-niveau hebt gecommuniceerd.

Tijdens de reis kun je communiceren; met zielen waar je contact mee hebt gehad in je vorige levens, met dierbaren die zijn overgegaan in dit of vorige levens, met andere zielen of entiteiten die verbonden zijn aan jou, met je gids en helpers, met je “poortwachter” degene die je ontmoet elke keer als je naar de andere kant reist, met jouw “spirituele raad” en je maakt contact met je ziel.

Het is nodig dat je voldoende aan jezelf hebt gewerkt voordat je de zielenreis kunt ondergaan. Als blijkt dat er trauma’s of andere problemen nog in de weg zitten zullen deze eerst opgelost moeten worden alvorens verder te mogen reizen. Het effect is zeer groot, vaak houden mensen er een diep gevoel van liefde, warmte en thuiskomen aan over.

Opnieuw geboren worden

Soms wordt er gekozen voor een geboorte-zielenreis. Het kan helend zijn om de geboorte opnieuw te beleven. Wanneer je nieuwe inzichten hebt gekregen ook vanuit je zielenwereld en de verbinding met jezelf (de bron) weer voelt, zul je met die kracht en positieve overtuigingen opnieuw geboren worden en opgroeien. Je zal de rest van je leven op een andere (blijere) manier gaan ervaren. Je ondergaat een innerlijke transformatie.

Geplaatst in Weblog Esther Voetée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*