Weblog over hypnose en andere interessante onderwerpen

Hartelijk welkom op mijn nieuwe weblog! Voel je vrij door hypnose. Door in hypnose te gaan, krijg je inzicht in je probleem omdat we met het onderbewuste werken. Zo komen we relatief snel tot de kern van het probleem en als we weten hoe het probleem is ontstaan, kunnen we dat veranderen. Zo help ik je af te rekenen met anorexia en boulimia nervosa, stress, overgewicht, depressie en nare gedachten en een rookverslaving. Daarnaast vind ik andere artikelen die te maken hebben met alternatieve geneeswijzen en hypnose interessant. Daarvan deel ik graag af en toe wat met jullie in deze blog.

Regressie

Regressie betekent letterlijk teruggaan. Als je in regressie gaat, ga je terug in de tijd naar het moment dat jouw probleem, pijn of gedrag is ontstaan. Door herbeleving van de ‘traumatische’ ervaring/ situatie leer je waar en hoe je gedrag en overtuigingen zijn ontstaan. Je zult ook ervaren welke keuzes je toen hebt gemaakt (vaak uit onmacht of overleving) en zien dat sommige keuzes nu niet meer functioneel zijn. Lees meer >

Angst

WeblogAngst is van oorsprong heel natuurlijk. Ons brein heeft van oorsprong de taak meegekregen ons te beschermen tegen gevaar of risico’s. Het wordt pas echt vervelend als het je belemmerd in je dagelijks leven. Heel veel mensen hebben wel ergens een angst of fobie voor. Wist je dat sommige angsten ook overgenomen kunnen worden van bijvoorbeeld je ouders. Meestal tussen de 0 en de 7 is dan de trigger ontstaan.

Er zijn heel wat angsten waar je last van kan hebben. Om er een aantal op te noemen; vliegangst, angst voor spinnen, honden, slangen, paarden, hoogtevrees, watervrees, straatvrees, angst voor de tandarts, rijangst, angst voor het donker, faalangst. Sociale angsten kunnen zeer sterk zijn, zoals; spreekangst, hele erge onzekerheid, verlatings- en bindingsangst en nog veel meer. Blijf er niet mee lopen, er is een oplossing. Het maakt niet uit wat voor angst of fobie je hebt. Met een aantal hypnose sessies neem je definitief afscheid van je angst of fobie. Lees meer >

Trilling

Wist je dat alles een trilling heeft, en jij dus ook? Hoe hoger deze trilling is, hoe beter jij je voelt. Jouw trillingsfrequentie is afhankelijk van een aantal factoren. Sommige van deze factoren liggen in jezelf, maar ook prikkels van buitenaf hebben invloed. Ik kan jou helpen je trillingsfrequentie zo hoog mogelijk te maken, zodat jij je vrij en blij voelt. Lees meer >

Perfectionisme

Veel mensen hebben last van overdreven perfectionisme. Het werkt verlammend en geeft een heel naar gevoel. Ook kan je fysiek klachten krijgen. Dit perfectionisme komt voort uit angst en uit een laag zelfbeeld en laag zelfvertrouwen. Je zelfbeeld is gebaseerd op alles wat je hebt gevoeld, gehoord en gelooft. Door hypnotherapie kan ik jou helpen je zelfbeeld te verbeteren en van je perfectionisme af te komen. Lees meer >

Dus nogmaals, hartelijk welkom op mijn nieuwe weblog! (https://esthervoetee.nl/)

Geplaatst in Weblog Esther Voetée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*