In alles zit een trilling, en deze trilling bepaalt hoe jij je voelt

Alles is energie, en daarmee heeft alles een trilling. Deze trilling zie je niet, maar hij is er echt. Jij kan zelf veel invloed uitoefenen op je energie. Op je eigen systeem en gemoedstoestand.

Wanneer je gezond bent van lichaam een geest, heb je een trilling van 734 bewustzijnshertz of hoger. Hoe hoger de trilling, hoe gezonder je bent. Dit getal komt uit onderzoek van David Hawkins. Elke gedachte, woord of intentie heeft een trilling. Deze trilling wordt bewust of onbewust geregistreerd. Dus ook de gesprekken die je met jezelf hebt of je (negatieve) gedachten over jezelf (ik ben niet goed genoeg, ik ben lelijk), hebben invloed op je trillingen en daarmee op hoe jij je voelt.

Zelfypnose en andere invloeden op je bewustzijnshertz

De ‘bron’, die in alle cellen zit, heeft een hele hoge trilling. Je wil dus het liefst zo goed mogelijk verbonden zijn met de bron. Als je mediteert of via zelfhypnose ontspant en verbinding maakt met de bron, is dit heel heilzaam voor je lichaam.

Ook andere dingen hebben een invloed op je trilling. Gevoelens zoals schaamte en schuldgevoel hebben een trilling van twintig tot dertig bewustzijnshertz, en alcohol heeft zelfs maar één bewustzijnshertz. Dit betekent niet dat jouw eigen systeem direct zo’n lage trilling heeft, maar deze input heeft wel invloed. Dit geldt ook voor emoties en berichten die je tot je neemt als je bijvoorbeeld een film kijkt, de krant leest of het journaal bekijkt.

Pijn en ziekte

Elke cel in ons lichaam heeft een energetische rotatie, die trilling afgeeft. Elk orgaan heeft weer zijn eigen trilling. Als je door nare gevoelens, gedachten of emoties een lage bewustzijnshertz hebt, kan je last krijgen van pijnen en ziekte. Een bepaalde trilling trekt namelijk ook bepaalde bacteriën aan. Zo wil jouw lichaam je vertellen dat het niet goed gaat.

Uit eindelijk kunnen al jouw verdriet, trauma’s en belemmeringen leiden tot lichamelijke en geestelijke klachten. Zo kan angst zich op de nieren gaan manifesteren en boosheid op je lever.

Het is jouw keuze

Hoeveel effect de invloeden op je hebben, heeft natuurlijk ook te maken met hoe jij in het leven staat en hoe jij je voelt. Als je sterk in je schoenen staat, lekker in je vel zit en geen weggedrukte emoties hebt, zullen de nare berichten in het nieuws of een vervelende opmerking van een ander minder hard binnenkomen.

Je kan er ook voor kiezen om een bepaald gevoel juist op te roepen, bijvoorbeeld door een droevige film te kijken. Dan spreken we over het ‘pijnlichaam’. Dat is een opeenstapeling van emoties. Bijvoorbeeld die droevige film kijken, als je al verdrietig bent. Soms is dat goed om te doen om eens even lekker te huilen. Dit heeft wel als gevolg dat je bewustzijnshertz nog lager zal worden. Je maakt jezelf nog somberder dan je al was, maar dit kan je dan ook weer doorbreken.

Hogere energie

Mensen uit de vorige generatie zijn vaak zwaarmoediger, maar de nieuwetijdskinderen worden geboren in een hogere energie. Zij gaan tegen de maatschappelijke normen en waarden in die gebaseerd zijn op de vorige generatie, en worden daardoor vaak als ‘dwars’ gezien. Ook worden ze vaak gelabeld met een of andere stoornis, zoals ADHD. Dan zijn de kinderen te druk of ze luisteren niet.

Hoe maak ik mijn trilling hoger?

Als jij in een hogere trilling komt, voel je je dus beter. Ook heb je geen bevestiging meer nodig van anderen, je kan het zelf. Dit kan je bereiken door niet te duwen of te trekken, maar neutraal te zijn. Geef geen aandacht aan allerlei impulsen in je en om je heen. Dit klinkt simpel, maar kan heel lastig zijn. Wanneer je last hebt van belemmerende overtuigingen of gedrag, die gebaseerd zijn op onze ervaringen, je wilt je wilt daar van af en je lichter voelen kan ik hierbij helpen met o.a. NLP.

Wil jij je trillingsfrequentie verhogen en je vrijer en blijer voelen? Neem dan contact met me op, ik kan je helpen.

Geplaatst in Weblog Esther Voetée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*